"No deixeu que cap nen es vagi a casa trist per no haver parlat amb ell i haver solucionat el problema."

Santa Joaquima de Vedruna

COMISSIÓ DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA

Qui som?

Som un grup de pares i mares que ens encarreguem de l’organització d’una de les festes més característiques de l’Escola: la Festa de la Primavera de Vedruna Gràcia.

La festa es celebra cada any un diumenge de finals de maig/principis de juny al recinte de l’Escola, i s’hi convida tothom: mestres i personal d’administració i serveis, alumnes/as, pares, mares, avis, àvies… És una festa oberta per a tothom. Acostuma a durar tot el dia: normalment l’horari és de 10 a 19h., i inclou un dinar popular obert a tothom qui vulgui.Aquest any 2015 es celebrarà la 18ena edició de la Festa de la Primavera! Així que és tot un esdeveniment i una tradició més de l’Escola.

Des de la Comissió de la Festa de la Primavera volem agraïr especialment la col·laboració de tots els pares i mares que ajuden cada any a muntar la festa, a fer tallers, a despatxar una estoneta al bar, o a desmuntar carpes i recollir al final de la jornada. I voldríem animar també a nous pares i mares que s’hi vulguin sumar de cara a aquest any i als anys següents; quants més serem, més riurem i millor ens podrà sortir, segur!
Podeu escriure per apuntar-vos i col·laborar amb la comissió o els tallers a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Us hi animeu? Us esperem!

També tenim una pàgina a FACEBOOK on podeu estar al dia de tot allò referent a la festa! Si encara no ho heu fet, us en podeu fer seguidors al següent enllaç: http://on.fb.me/104iywA

festa primavera

Què fem?

Ens reunim una vegada al mes des de principis de curs, i una mica més sovint quan s’acosta el dia de la Festa i s’han d’enllestir totes les feines.

D’entrada, decidim un TEMA per a la festa. Intentem que la temàtica sigui interessant i educativa. Entorn a aquest tema organitzem 8 TALLERS temàtics que s’ubiquen a unes carpes al pati de bàsquet (amb sortida a Gran de Gràcia), i que seran portats per pares i mares voluntaris durant el matí de la festa (més o menys de 10.30 a 13 h.).

Intentem coordinar-nos des de principi de curs amb la comissió de l’Agenda 21, per intentar fer una festa el més SOSTENIBLE possible; tant en l’organització de residus i deixalles com en l’ús de material reciclat com a material per als tallers.

També ens posem en contacte amb l’Escola per tal de preparar les decoracions de la temàtica escollida; els nens i nenes fan uns dibuixos preciosos per ambientar les carpes! Volem agraïr la col·laboració dels mestres per treure temps d’on no n’hi ha, que sabem que ténen molta feina!

Els nois i noies de Món Jove també ens ajuden molt, preparant una gimcama, un joc o un taller en funció del que es necessiti. I la Comissió de Projectes Solidaris també fa una molt bona feina ubicant els seus projectes en una de les carpes, i deixant que hi puguem col·laborar.

D’altra banda, els nois i noies de 3r i 4t d’ESO es coordinen amb el Banc de Sang per organitzar una jornada de donacions al matí de la festa. Una tasca molt important!

Al matí, al mateix temps que els tallers, també té lloc el famós MIRA QUÈ FAIG, un espectacle on tots els nens i nenes poden presentar-se sols o acompanyats i cantar, ballar o actuar com ells vulguin. Ja és tota una tradició, i fa pasar a tothom una molt bona estona; tan a els artistes com als espectadors. Uns mesos abans de la festa tothom qui vulgui pot apuntar-se al Mira Què Faig escrivint un mail i omplint un full a Secretaria.

Durant tot el dia hi ha un servei de BAR ubicat al pati que dóna al passadís del finestral; s’hi poden consumir begudes i menjar i també s’hi poden adquirir els tickets de bescanvi per al DINAR POPULAR.

Les ACTUACIONS que ténen lloc tant al matí com a la tarda dónen un ambient festiu i artístic molt bonic; ens solen acompanyar la colla de Geganters Vedruna Gràcia, que obren la festa amb la tradicional tabalada, els nois i noies del Cercle Catòlic amb els seus fantàstics musicals, i diferents grups en funció de la temàtica escollida per a cada any.

Hi posem molta il·lusió i intentem que cada any la festa sigui encara millor! Ens hi ajudes?

 
  • Localització

   C/ Gran De Gràcia, 236
   08012 Barcelona

   Tel. 93 218 86 54